tarihin derinliklerinden bir sır …
Organik Sızma Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinden sadece mekanik veya diğer fiziksel yollarla, termal koşullar dahil, yağda değişikliğe yol açmayan, yıkama dışında herhangi bir işlem görmemiş koşullarda elde edilen yağdır. , boşaltma, santrifüjleme ve filtreleme. Hiçbir katkı maddesine izin verilmez. Bu Organik Sızma Zeytinyağı, IOOC standartlarını karşılar.
Organik Sızma, gıda ve vücut bakımı üreticileri tarafından sertifikalı organik ürünlerde yaygın olarak kullanılan en yüksek kalitede zeytinyağıdır. Organik soslar, soslar ve yemek pişirmede kullanım için idealdir ya da sıcak, taze pişmiş bir baget ile tadını çıkarabilirsiniz. Organik cilt bakım ürünlerinde de yaygın olarak kullanılmaktadır.
Teneke : 1000 ml
Cam Şişe : 500 ml – 750 ml (Dorica)
Belgelenmiş organik uygulamalar kullanılarak özel zeytin yetiştirilir. Hasat zamanında zeytinler toplanır ve soğuk su ile yıkanır. Zeytin karışımından yağı çıkaran bir santrifüjde ezilir ve döndürülür. “İlk soğuk pres” olarak bilinir, ancak çoğu modern sistemde pres yerine eğrilir. Bu işlem genellikle zeytinlerin hasat edildiği andan itibaren 24 saat içinde gerçekleşir.
Sızma Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinden sadece mekanik veya diğer fiziksel yollarla, termal koşullar dahil, yağda değişikliğe yol açmayan, yıkama dışında herhangi bir işlem görmemiş koşullarda elde edilen yağdır. durultma, santrifüjleme ve filtreleme. Hiçbir katkı maddesine izin verilmez. Bu Sızma Zeytinyağı USDA ve / veya IOOC standartlarına uygundur.
Extra Virgin, gıda üreticileri ve restoran şefleri tarafından yaygın olarak kullanılan yüksek kaliteli bir zeytinyağıdır. Soslarda ve salatalarda, yemek pişirmek veya sıcak, taze pişmiş bir baget ile tadını çıkarmak için günlük kullanım için idealdir.
Teneke : 3 L – 5 L
Cam Şişe : 500 ml – 750 ml – 1000 ml (Marasca)
Kulplu Cam Şişe : 500 ml – 1000 ml – 1500 ml
Zeytinler hasat edilir ve soğuk su ile yıkanır. Zeytin karışımından yağı çıkaran bir santrifüjde ezilir ve döndürülür. “İlk soğuk pres” olarak bilinir, ancak çoğu modern sistemde pres yerine eğrilir. Bu işlem genellikle zeytinlerin hasat edildiği andan itibaren 24 saat içinde gerçekleşir.
Sızma Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinden sadece mekanik veya diğer fiziksel yollarla, yağda değişikliğe yol açmayan, yıkama, süzme, santrifüj ve filtrasyon. Hiçbir katkı maddesine izin verilmez.
Virgin, gıda üreticileri ve restoran şefleri tarafından yaygın olarak kullanılan yüksek kaliteli bir zeytinyağıdır. Sos ve salatalarda günlük kullanım ve yemek pişirmek için idealdir.
Plastik Şişe : 3 L – 5 L
Sızma Zeytinyağı, Sızma Zeytinyağına benzer şekilde işlenir. Zeytinler hasat edilir ve soğuk su ile yıkanır. Zeytin karışımından yağı çıkaran bir santrifüjde ezilir ve döndürülür. Sızma Zeytinyağının aksine Sızma Zeytinyağının sıkılması 24 saatlik sürenin dışında gerçekleşebilir.
Virgin ve Extra Virgin arasındaki temel fark, preslemeden sonraki asitlik seviyesidir. Sızma Zeytinyağının maksimum asitlik seviyesi% 2,0 iken Sızma Zeytinyağı% 0,08’in altında olmalıdır.
Oillives Organik Zeytinyağı, geleneksel yöntemlerle özel üretim hatlarında hiçbir kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan yetiştirilen Ege zeytinlerinden üretilmektedir.
Web Tasarım & Danışmanlık : Gani Köse